image

Næstved Sportscollege

Næstved Sportscollege er godt i gang med sin anden sæson. På banen med dette skoletilbud er Næstved Boldklub (drenge), Herlufsholm Fodbold (piger), Team Fog, Næstved Herlufsholm Håndbold, Næstved Tennis Klub og NIF Badminton i tæt samarbejde med Næstved Gymnasium og HF, Handelsskolen Sjælland Syd og EUC Sjælland.

Alle de deltagende klubber arrangerer morgentræning to gange pr. uge i skoleåret. Denne træning forestås af veluddannede trænere, der besidder stor indsigt i og erfaring med talentudvikling indenfor deres egen sportsgren. Selve træningen sætter fokus på den individuelle udøvers styrker og udviklingsområder.

De individuelle hensyn er også i højsædet på de deltagende uddannelsesinstitutioner, idet disse tilbyder særskemaer i et vist omfang, fleksibilitet, lektiehjælp og fjernundervisning i forbindelse med træningslejre.

Hver tirsdag arrangeres der fællesundervisning for alle udøverne. Denne undervisning varetages især af lærere fra de involverede uddannelsesinstitutioner krydret med spændende gæstelærere fra eliteidrættens univers. I denne undervisning fokuseres bl.a. på mental træning, skader, træningslære, kost og ernæring krydret med udførelse af diverse tests.

Styregruppen bag Næstved Sportscollege arbejder kontinuerligt på at forbedre og videreudvikle det nuværende koncept.

Vi tilbyder alt i alt en spændende og struktureret hverdag for det dedikerede og målrettede talent.

I vedhæftede informationsmateriale findes flere oplysninger.

For yderligere oplysninger kontakt venligst

Elitechef Max Petersen: mp@niffodbold.dk

eller

Susanne Stubgaard, Rektor Næstved Gymnasium og HF: susanne.stubgaard@naestved-gym.dk  

Læs mere på www.naestved-sportscollege.dk

Sportscollege
 
PDF-folder
 
PDF-folder

Læs mere på:
www.naestved-sportscollege.dk