Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Virtuel Orienteringsaften

Orienteringsaftenen er en af de bedste aftener på året: Her fyldes skolen som regel med over 500 nysgerrige elever og deres forældre, der hører oplæg om skolens uddannelser og mange tilbud, ser skolen, mærker stemningen og møder elever og lærere. 

Orienteringsaftenen blev afholdt den 18. januar med mulighed for at komme i direkte kontakt med skolens lærere, vejledere og ledelse. Alt materialet er fortsat tilgængelig på denne side. Du kan som altid kontakte skolens vejledere og ledelse på mail og telefon.

Har du spørgsmål eller ønsker du et virtuelt møde, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere, de sidder klar ved telefonerne torsdag 25. februar til at hjælpe dig.

Men tiden med retningslinjer og restriktioner er desværre ikke til at invitere så mange mennesker fysisk, så derfor har vi tænkt 'ud af boksen'. Vi håber at I vil sætte jer godt til rette og bruge god tid på at se jer omkring i NGH's univers: Start med at se rektor Susanne Stubgaards velkomstvideo, og klik jer derefter videre; måske vil I se og høre mere om Naturvidenskab? Om STX? Om HF? Om samfundsvidenskabelige studieretninger? Eller noget helt femte ...

Hør vores elever og lærere fortælle om de mange tilbud, og se videoer fra dagligdagen på skolen.
Se mere længere nede på denne side.

Rigtig god fornøjelse!

Har du spørgsmål eller ønsker du et virtuelt møde, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledere.

Se og hør mere om:

STX

HF

Naturvidenskabelige studieretninger

Samfundsvidenskabelige studieretninger

Sproglige studieretninger

Kunstnerisk studieretning

Sportscollege og Team Danmark

 

Se flere videoer fra hverdagen på NGH:

Om NHG

Dimission 2020

Introtur 2020

MGP med Michael Poulsen fra Volbeat

Næver Sleep

Studietur til Kina

Gallafest

Juleafslutning

 

Har du prøvet NGH-spillet?