Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Virtuel orienteringsaften

Velkommen til verdenspremieren på virtuel Orienteringsaften på NGH!

Orienteringsaftenen blev afholdt den 18. januar 2021 med mulighed for at komme i direkte kontakt med skolens lærere, vejledere og ledelse. Alt materialet er fortsat tilgængelig på denne side. Man kan som altid fortsat kontakte skolens vejledere og ledelse på mail og telefon.

Næste orienteringsaften for nye elever holdes 17. januar 2022.

 

Orienteringsaftenen er en af de bedste aftener på året: Her fyldes skolen som regel med over 500 nysgerrige elever og deres forældre, der hører oplæg om skolens uddannelser og mange tilbud, ser skolen, mærker stemningen og møder elever og lærere. 

Men tiden med retningslinjer og restriktioner er desværre ikke til at invitere så mange mennesker fysisk, så derfor har vi tænkt 'ud af boksen'. Vi håber at I vil sætte jer godt til rette og bruge god tid på at se jer omkring i NGH's univers: Start med at se rektor Susanne Stubgaards velkomstvideo, og klik jer derefter videre; måske vil I se og høre mere om Naturvidenskab? Om STX? Om HF? Om samfundsvidenskabelige studieretninger? Eller noget helt femte ...

Hør vores elever og lærere fortælle om de mange tilbud, og se videoer fra dagligdagen på skolen. Se mere længere nede på denne side.

Hele aftenen er I velkomne til at stille spørgsmål over mail til skolens lærere, studievejledere og ledelse, der sidder klar. Hold jer ikke tilbage! I kan også booke et fysisk eller virtuelt møde med en studievejleder efter orienteringsaftenen.

Rigtig god fornøjelse!

Har du et spørgsmål eller ønsker du et virtuelt møde, så send en mail til Susanne:

Susanne Stubgaard (nghst@naestved-gym.dk)

 

Snak med en studievejleder

 

Se og hør mere om:

STX

HF

Naturvidenskabelige studieretninger

Samfundsvidenskabelige studieretninger

Sproglige studieretninger

Kunstnerisk studieretning

Sportscollege og Team Danmark

 

Se flere videoer fra hverdagen på NGH:

Om NHG

Dimission 2020

Introtur 2020

MGP med Michael Poulsen fra Volbeat

Næver Sleep

Studietur til Kina

Gallafest

Juleafslutning

 

Har du prøvet NGH-spillet?