Rabalderstræde

Årets musikforestilling på Næstved Gymnasium og HF

Som fluen på væggen kiggede vi inden for i et stort lejlighedskompleks midt i storbyen hos de meget forskellige mennesker, der bor der side om side uden nødvendigvis at kende noget til hinandens liv. Vi oplevede brudstykker af kærlighed, afhængighed, utroskab, nedtur, glæde og længsel, når vi mødte bl.a. den ældre ensomme dame, der drømmer sig tilbage til forgangne tider, det frustrerede barnløse par, den unge mand der springer ud som homoseksuel, en gruppe hjemløse, en flok højlydte teenagere og en excentrisk dame. På gaden og i lejlighederne omkring Rabalderstræde.

Soundtracket til livet i storbyen var Kim Larsen og Gasolin - men i versioner, som du med garanti aldrig har hørt dem før og som alle var udviklet af eleverne. Hvad med fx ”Hvis din far gi’r dig lov” i spoken word-version eller ”Papirklip” med charleston-dansere...?

Se mange flere billeder her: https://bit.ly/2X6VtPE

Årets plakat er lavet af Caroline Amalie Berner Christensen fra 3.c:

 

 

Elever står for alt
75 elever og deres lærere har de sidste måneder knoklet med skabe årets brag af en musikforestilling, der er en stor og stolt tradition på Næstved Gymnasium og HF.
Eleverne står for alt lige fra manuskript, instruktion, skuespil, musik, dans, scenografi, kostumer og for at nytænke de velkendte numre.

 

Forestillingen spiller:

  • Torsdag d. 7. november kl. 20
  • Fredag d. 8. november kl. 18
  • Fredag d. 8. november kl. 20

 

 

Billetter koster 40 kr. og kan købes ved indgangen.