Stort fremmøde til Orienteringsaften

Næsten 400 nysgerrige unge og deres forældre lagde vejen forbi Orienteringsaften på NGH for at få et indtryk af hverdagen på gymnasiet, og et overblik over alle de muligheder, som en HF- eller STX-studentereksamen giver.

”Vores mål er at alle elever skal trives, og blive så dygtige som de overhovedet kan, uanset udgangspunktet”.

Sådan sluttede rektor Susanne Stubgaard sin velkomst i aulaen til de mange fremmødte af, hvorefter gæsterne på egen hånd kunne gå rundt og høre om skolen; om spændende studieretninger på STX, talentudvikling og om det 2-årige HF med praksisorienteret undervisning og erhvervspraktik.

Der var arbejdende værksteder, sprogbåder, aktivitet i idrætshallen og klatresalen, og masser af forsøg og eksperimenter i Foodlab og Maker Space. Og de mange imødekommende elev-guides hjalp folk med at finde frem til lige præcis det, de gerne ville høre om.

”Vi håber at mange er blevet inspirerede af alt det, vi kan tilbyde her på skolen, og at vi ved at introducere og vise, hvordan vi arbejder med fagene og fællesskaberne i og uden for skoletiden, kan gøre det lettere for de unge at træffe deres eget uddannelsesvalg”, siger rektor Susanne Stubgaard.

Se video fra aftenen her.