Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Virtuel undervisning

Alle elever får virtuel undervisning fra onsdag d. 15. december.

Kære elever, forældre/værger

Vi har i øjeblikket en del hjemsendte elever og ansatte pga. covid-19, og det er særdeles udfordrende at få afviklet sammenhængende undervisning for eleverne. Skolens ledelse har derfor, efter dialog med arbejdsmiljørepræsentant og tillidsmand, besluttet at lukke NGH for fysisk undervisning og således overgå til virtuel undervisning fra onsdag den 15. december 2021. 

Vi er klar over, at det er med kort varsel, at vi sender denne besked ud, men vi vurderer, at det er nødvendigt for, at alle kan være trygge, og vi kan få afviklet sammenhængende undervisning. 

Som elev skal du arbejde hjemmefra og deltage i virtuel undervisning på dit hold, jf. skemaet. Vi forventer derfor, at du er klar med materialer og bøger som til den almindelige undervisning. Hold øje med Lectio og mail, hvor lærerne vil kommunikere med jer om den konkrete afvikling. Bemærk, at vi typisk anvender google-platformen og Meet til afvikling af den virtuelle undervisning.

Ændringer vil fremgå af skemaet og der orienteres på mail.

Har du ting liggende på skolen, må du gerne møde op på skolen og afhente dem mellem kl. 8.00-15.00.

Hvis du bliver smittet med Covid-19, skal du fortsat orientere skolen på skolen@naestved-gym.dk.

 

Angående eksamener på HF

I 2.hf gennemføres de enkeltfaglige KS-eksamener fysisk efter planen.

I 1.hf forsøger vi at samle eksamensfagene, musik, billedkunst og idræt på en eftermiddag med fysisk tilstedeværelse. Planen vil fremgå af Lectio.  

 

Vi håber, I alle får en dejlig jul og et godt nytår – vi glæder os til at se jer på skolen igen i januar 2022.

 

Venlig hilsen

 

Marianne Bollerup Neuer

Konstitueret rektor