Det sker på NGH

75-års jubilæum

Skoleåret 2018/2019 vil stå i jubilæets tegn, og det vil blive markeret ved forskellige arrangementer gennem året.

 

 

JUBILÆUMS-REUNION FREDAG D. 22. FEBRUAR 2019

 

KØB DIN BILLET HER: https://bit.ly/2NXq1B8

Jubilæet skal også fejres med en kæmpe fest for alle, der har gået her på skolen gennem tiden. Det bliver en festlig aften med god mad og underholdning i topklasse!

Aftenen indeholder bl.a.:
• Spisning sammen med din gamle klasse/årgang
• Rundvisning på gymnasiet
• Mulighed for at møde dine gamle lærere
• Musikalske overraskelser hele aftenen og natten
• Masser af god stemning og nostalgi

Vi løfter løbende sløret for aftenens program, så hold øje med siden her. Allerede nu kan vi dog stolt afsløre, at der naturligvis ikke bliver nogen gammel elevfest uden Sømændene…

Husk at invitere alle dine gamle NGH-venner!


Melodi Grand Prix

Onsdag d. 10. oktober 2018

Glæd dig til en aften fuld af pomp og pragt, når NGHs musikalske elever dyster i årets MGP 2018.

OD-dag

Mandag d. 1. oktober 2018

Alt du skal gøre er at finde en arbejdsgiver, der kan bruge dig som arbejdskraft for en dag i den gode sags tjeneste. Du kan være alt fra avisbud til opvasker eller blomsterbinder. De penge du tjener på dagen, går til Operation Dagsværk, der forud for dagen har valgt, hvilket projekt de støtter i år. 

Læs mere om OD-dagen her.

SNE

Skolen retter sig efter anbefalinger fra politiet og orienterer sig i om den offentlige trafik kører.

Vi er klar over, at der kan være enkelte elever som af forskellige grunde ikke har mulighed for at komme i tilfælde af kraftigt snefald. På sådanne dage skal man altid huske at angive fraværsårsager. Vi følger naturligvis med i trafiksituationen og opdaterer her på siden hvis situationen ændrer sig.

 

 

 

Idrætsdag

Når der går sport i udklædningen!

7. september 2018

Idrætsdagen er en festlig og mindeværdig dag på året, hvor alle elever møder udklædt i skole til en utraditionel idrætsdag med discipliner inden for alt fra volley og hockey til cheerleading og teambuilding på ski. 

Dagen afsluttes med skoleårets første Ruth-fest

1. skoledag

Mandag d. 13. august 2018

Er du ny 1.g’er eller 1.HF’er?

Den første dag efter sommerferien møder du i skolens aula kl. 08.00. Her finder du din klasse ved hjælp af de opstillede skilte, hvor din klasses elev-tutor og to teamlærere står klar til at tage imod dig.

Når alle har fundet de rigtige klasser, vil der, på scenen, blive budt velkommen af skolens rektor, lærernes formand og elevrådsformanden. Herefter kommer der nogle festlige og musikalske indslag inden klasserne går i hvert deres lokale. Her skal du lære dine nye klassekammerater og skolen at kende. Efter frokostpausen er der et fælles ryste-sammen-arrangement for hele årgangen i skolens hal.

De kommende dage kommer til at foregå med forskellige aktiviteter og en hyttetur med en overnatning, alt sammen for at du og dine nye klassekammerater får en god platform, så du kommer til at trives i din klasse.

Er du fortsætterelev (2.g’er, 2.HF’er eller 3.g’er)

Som fortsætterelev møder du i aulaen efter første modul kl. 9.35.

Gallafest 2018

Eleverne ankommer til skolen på festlig vis fra kl. 16.30.

Kl. 18 danser eleverne Les Lanciers i aulaen, mens forældre, søskende, bedste forældre og ansatte er tilskuere fra balkonetagen. Skolen byder på et glas vin / vand.

Fra kl. 18.45 fotograferes eleverne klassevis. På skolens hovedtrappe fotograferes alle HF-eleverne kl. 19.30, og alle STX-eleverne fotograferes kl. 19.50.

Kl. 20 er der middag i hallen ved klasseborde.

Herefter fester eleverne sammen med skolens ansatte, indtil festen slutter kl. 1.

 

 

Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes i barerne på skolen.