Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Miljørådet på NGH

NGH's miljøråd er stedet, hvor DU kan få dit ugentlige miljøboost!

I uge 15 satte NGH's Miljøråd fokus på klima og bæredygtighed med "GODE GRØNNE DAGE"på fem forskellige måder.

 

🥦Madmandag: Vi sætter gang i den grønne uge med bæredygtig mad i kantinen hele ugen.

🎯Trash-tirsdag: Byttemarked i aula ved scenen. Tag alle dine gamle ting og sager med, som du ikke bruger længere, og byt dem til noget nyt hvis du har lyst.
Tingene afleveres fra 1/4 i kantinen, ved Miljørådet. Du får en kupon pr. ting du afleverer.

🎽Outfit-onsdag: Vi hænger tøj op i hele aulaen, som du har mulighed for at tage med hjem gratis. Tøjet kommer fra Narnia, den fælles tøjkiste, som står i studierummet.

🚴‍♂Transporttorsdag: Fra kl. 07:30 står Miljørådet ved cykelstierne på begge sider af skolen og deler æbler og kage ud til de cyklende.

🎵Festivalfredag: Vi slår Festivalfredag og Musikcafe sammen. Hyggelig jam, musikalske indslag og mulighed for økosaft og lækkerier. Pengene fra pantspandene bliver brugt på KAGE til alle elever, gratis!

 

 

 

I miljørådet på Næstved gymnasium og HF går lærere og elever hånd i hånd om at skabe fede alternative og bæredygtige løsninger på de ting, vi bruger i vores dagligdag på gymnasiet. Vi har altid mange projekter kørende som solceller, genbrug af tuscher, bevarelse af regnskov og udskiftning af plastik.

Vi er et socialt fællesskab med kæmpe ambitioner og visioner for at skabe et mere grønt gymnasium. Banker dit hjerte også grønt? Vil du være med til at påvirke forskellige tiltag på vores gymnasium?
Så er du meget velkommen i miljørådet!