Job på NGH

Ledige stillinger bliver slået op her på siden og på www.gymnasiejob.dk

Ansøgningen sendes elektronisk med dokumentation for gennemførte uddannelser, gerne i én samlet PDF-fil til mail: skolen@naestved-gym.dk

Du kan få yderligere oplysninger om alle stillinger ved at henvende dig til rektor Susanne Stubgaard på 
telefon 55 72 06 76 eller st@ngh.nu 

 

Ledige stillinger:

Søges: Underviser med fagene biologi og idræt
til en fast stilling med besættelse 1. oktober ellers snarest derefter.

 

Næstved Gymnasium og HF søger en lærer, der leverer undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og som kan indgå konstruktivt i lærersamarbejdet omkring klasserne. Skolen søger samtidig en lærer som der er opmærksom på elevernes trivsel som en vigtig forudsætning for læring. Derudover forventes du at deltage i blandt andet aktiviteter som talentudvikling og samarbejde med grundskoler og idrætsforeninger i området, ligesom du forventes at samarbejde med kolleger og ledelse om udvikling af undervisningen.

Næstved Gymnasium og HF er Team Danmark Uddannelsespartner, centrum for driften af Næstved Sportscollege og har som én af 20 skoler i Danmark udbudsret til en idrætsstudieretning. Skolen har rigtigt gode idrætsfaciliteter og konstruktive samarbejder med klubber og foreninger i lokalområdet.

Biologofaggruppen tilrettelægger faglig talentudvikling ved at tilbyde Masterclass i biologi og deltager i biologiolympiaden. Der er normalt et stort antal elever som vælger en studieretning med biologi på A niveau.

Næstved Gymnasium og HF er en stor skole med ca.1420 elever og 160 ansatte. Skolen udbyder såvel stx som hf og har en stabil elevtilgang. 

Skolen lægger vægt på faglighed og fællesskab, på at have et godt miljø for såvel ansatte som elever og på at være en lokal skole med et globalt udsyn. Skolen prioriterer derfor samarbejder med lokale virksomheder og institutioner samt internationale samarbejder særdeles højt. 
Vi forventer, at du har lyst til at arbejde tæt sammen med andre i en udfordrende hverdag, hvor videndeling samt faglig og pædagogisk sparring er en integreret del af samarbejdet i såvel fagteam samt klasseteam.

Skolen har generelt gode fysiske rammer – bl.a. moderne lærerarbejdspladser og laboratorier. Alle lærere tilbydes bærbar pc samt arbejdsgiverbetalt hjemmeopkobling som en del af skolens personalepolitik.

Både ansøgere med og uden pædagogikum har interesse. Ansøgere, der ikke har pædagogikum, tager normalt pædagogikum i løbet af det første ansættelses år.

Ansættelsesvilkår

Løn -  og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem staten og GL.

Yderlige oplysninger

Yderlige oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til Rektor Susanne Stubgaard på tlf. 55 72 06 76 eller mail: nghst@naestved-gym.dk.

Ansøgningen

Ansøgningen sendes elektronisk med dokumentation for gennemførte eksaminer samt eventuelle referencer snarest muligt og senest d. 12. september 2018 til:

Næstved Gymnasium og HF

mail: skolen@naestved-gym.dk

Samtaler gennemføres løbende.

Se opslaget på Gymnasiejob.dk