Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Gallafest, Dimission og Translokation

Som afgangselev på NGH er gallafesten og dimissionen sikkert nogle af de traditioner, du har set mest frem til gennem din gymnasietid, men vidste du også, at der er traditioner for fortsættereleverne? 

Gallafest d. 22. juni 2022

Er du afgangselev, er denne fest et af gymnasietidens absolutte højdepunkter at se frem til. På den sidste eksamensdag ankommer 3.g’erne og 2.HF’erne til skolen i fuld galla. Transportmidlerne er sjove, flotte, kreative og opfindsomme. Måske kommer du på et dekoreret løbehjul, en pimpet traktor eller i en åben sportsvogn.
Når alle er ankommet, danses lancier i skolens aula, mens forældre og andre gæster kan se på fra balkonen. Herefter får I taget et fællesfoto og et klassefoto på skolens hovedtrappe, og din sidste gymnasiefest fortsætter herefter med middag og dans sammen med skolens ansatte til ud på natten. 

Dimission d. 24. juni 2022

Elevrådet har i år besluttet, at alle klasser sidder samlet med afstand til hinanden i skolens store idrætshal.

Pga. forsamlingsforbuddet kan pårørende desværre ikke deltage, men de kan i overvære begivenheden på live stream.

Rektor byder velkommen og overrækker dig dit eksamensbevis, når du sammen med din klasse bliver kaldt op på scenen. Herefter vil en elev – måske dig eller en klassekammerat – holde en elevtale til hele årgangen. Hvem, der er den udvalgte elev, er hemmeligt mellem eleven og rektor. Til sidst foregår en legatuddeling til elever, der er blevet indstillet af deres lærere og udvalgt af rektor til at modtage et af de legater, personer eller institutioner har oprettet til skolen.

Translokation d. 23. juni 2022

Her mødes du med din klasse og klasselærere fra klokken 8-9, hvor de fleste vælger at spise fælles morgenmad. Her vil din teamlærer runde året af og gennemgå, hvad det kommende skoleår vil indeholde. I vil også evaluere året, der er gået og ellers bare hygge jer.

Klokken 9-9.30 transmitteres rektors sommertale til jer i klasserne, hvor hun ønsker jer en god sommerferie. Inden du for alvor kan gå på ferie, synger vi alle Feriesangen, og så er der sommerferie.