Teaterkoncert / Musikforestilling

Hvert år bliver der opsat en teaterforestilling enten i form af en teaterkoncert eller en musical.

Titlen på årets musikforestilling er ”Jubilæum” - Næstved Gymnasium og HF fejrer 75-års jubilæum dette skoleår, og det betyder, at året fyldes med begivenheder, der har med jubilæet at gøre.

Årets musikforestilling er ingen undtagelse: Her har eleverne valgt at skrive manuskript ud fra temaet ’jubilæum’ fortolket som de forskellige ’jubilæer’ og højdepunkter, vi som mennesker oplever gennem vores liv, og de aftryk der sættes.

Forestillingen starter midt i et sølvbryllup, hvor vi kigger tilbage på højdepunkter og minder fra et sølvbrudepars liv sammen. Publikum oplever parrets tidlige ungdom og følger dem op til nutiden, og undervejs oplever vi også flashbacks til sølvbryllupsgæsternes liv og ’jubilæer’.

Oplevelserne bliver tilsat musik fra flere årtier; bl.a. Stevie Wonder, Grethe og Jørgen Ingemann, Gasolin og Madonna. Alt på scenen bliver leveret af eleverne, der optræder som både skuespillere, dansere, sangere og musikere.

De ca. 120 elever har selv udviklet og skrevet manuskript, instrueret, lavet scenografi, koreograferet dans samt udvalgt og arrangeret de musiknumre, der er med i forestillingen. Og de lover en totaloplevelse af de helt store, der vil bringe minder frem fra din egen fortid - med eftertænksomhed til følge!

 

 

Fotos herover er fra forestillingen "JUBILÆUM" fra 2018.

Opsætningerne har varieret fra store forestillinger med over 80 elever til opsætninger, hvor eleverne har været medproducenter. Forestillingen spiller som regel 3 aftener i november og med stort publikum-fremmøde.

Hvis du kunne tænke dig at være med til at lave kostumer og scenografi, eller hvis du løber rundt med en skuespiller, en danser eller en anden form for performer i maven, så skal du holde øje med skolens intranet Edulife, hjemmesiden og Facebook i august måned. Her bliver det annonceret, hvor du kan få informationer om året opsætning og audition.

 

Fotos fra "Der er ingen bånd. Man binder os på mund og hånd" 2017.